Selecteer een pagina

KLOMP GROEPSVERVOER, KLASSE IN VERVOER

Al bijna 90 jaar verzorgt Klomp personen- en groepsvervoer. Klantvriendelijkheid, veiligheid, duurzaamheid en transparantie verheffen wij tot kunst. Vervoer volgens Klomp? Vervoer waarop u kunt vertrouwen!

KLOMP VERVOER IS ERVAREN

De ontstaansgeschiedenis van Klomp voert terug naar het jaar 1925 toen in de gemeente Soest ons eerste kantoor verrees. In die beginjaren verzorgden we met enkele voertuigen vanuit Soest lokaal en regionaal vervoer. Met het steeds bekender worden van de vervoersbranche, groeide ook Klomp gestaag: ons personeelsbestand, wagenpark en vervoersaanbod breidden steeds meer uit. De grenzen van de locatie in Soest werden langzaam bereikt, in tegenstelling tot de grenzen van onze vervoersambities. In 2008 verhuisden we daarom naar Ede. Vanuit deze centraal gelegen Gelderse stad verzorgen we tegenwoordig niet alleen regionaal maar ook landelijk en internationaal vervoer.

Vandaag de dag telt Klomp ongeveer 800 medewerkers, bevat ons wagenpark circa 750 voertuigen en vervoeren we dagelijks 6.000 passagiers. Onze focus ligt op het leerlingen-, instellingen-, en werknemersvervoer dat wij verzorgen in opdracht van gemeenten, zorginstellingen en bedrijven.

Mede door ons zeer uitgebreide en diverse wagenpark kunnen wij een breed scala aan vervoersdiensten aanbieden. Daarnaast zijn wij actief als vervoersregisseur en hebben we enkele lease- en autoverhuurlabels onder onze hoede.

Klomp is een onafhankelijke vervoerder, ISO-gecertificeerd en in het bezit van het TX Keurmerk.

KLOMP VERVOER IS KWALITEIT

In de bijna 90 jaar van ons bestaan zijn we vele malen de wereld rondgereden. Vanaf het begin streven wij naar het bieden van de hoogste kwaliteit van vervoer. In het personenvervoer valt of staat die kwaliteit met vertrouwen, klantvriendelijkheid én transparantie.

Onze jarenlange klantrelaties tonen dat Klomp een betrouwbare vervoerder is wiens klantvriendelijke aanpak wordt gewaardeerd. Transparantie kunnen wij bieden dankzij ons volledig geautomatiseerd planningssysteem, uniek in vervoersland. Dit systeem is gekoppeld aan een hightech boordcomputer waarmee elk voertuig in ons wagenpark is uitgerust. Tot op de minuut nauwkeurig kunnen wij onze opdrachtgevers een overzicht geven van chauffeur, voertuig, route, bestemming, tijdstip, locatie, brandstofverbruik en passagiers. Dat is kwaliteit in vervoer volgens Klomp.

KLOMP VERVOER IS KOSTENEFFICIËNT

Ons moderne planningssysteem levert naast een transparante werkwijze en een hoge kwaliteit in vervoer nog een ander voordeel op. De uiterst efficiënte manier waarop wij onze voertuigen inzetten, stelt ons in staat zeer scherpe tarieven te hanteren. Voor elke vorm van personen- en groepsvervoer, voor elk voertuig in ons wagenpark.

Wat ons al bijna 90 jaar lang beweegt, zowel op de weg als op kantoor, is het antwoord op de vraag ‘Hoe kan het nóg beter?’ Hebt u tips over hoe wij onze dienstverlening naar een hoger niveau kunnen tillen? Wij nodigen u van harte uit uw suggesties met ons te delen!